CUM SĂ-MI TRĂIESC CU MAI MULTĂ BUCURIE ROLUL DE PĂRINTE?

Când mândri, proaspeții părinți își țin în brațe bulgărașul de câteva kilograme, plângăcios și mișcător, cu greu își pot imagina că, într-o zi , acest prunc neajutorat, firav și pufos, va ajunge un bărbat/o femeie ce va contribui major la schimbarea lumii.

De voi, părinți, depinde „construcția” caracterului acelei „bucăți de om”, fiind nevoiți să treceți PARENTINGprin diversele etape succesive ale dezvoltării lor, până ce „bulgărașul” va deveni un adult de succes. Procesul, privit din afară, pare simplu, dar este extrem de complex și de delicat.

Nu vă îngrijorați! Pregătiți-vă pentru un program dorit și solicitat de multă vreme de voi, dragi părinți! Indiferent dacă aveți copii mici sau mai mari, în cadrul programului nostru veți accesa informații ce vă vor ajuta în munca de construire a caracterului copilașului vostru și, împlicit, a relației părinte-copil.

*Locația: Bistrița, str. Liliacului , nr.6

Cabinet Individual de Psihologie Macarie Daniela

Program: orele 9-12 prima grupă;

               orele 12-15 a doua grupă.

Preț:      80 lei/modul (3 ore)

Părinții pot alege să participe de câte ori consideră că au nevoie. Tema va fi bilunară și va fi anunțată din timp pentru ca doritorii să confirme participarea.  Înscrierile se fac pe site-ul www.psihospecialist.ro -formular de înscriere- sau prin e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.",This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.", până în data de 5 martie 2016.

Tema de debut:

„Percepția mea și percepția copilului meu—prismele noastre sunt diferite!”

Să nu uităm: Reușita în viața depinde, mai degrabă, de caracter decât de inteligență!

 

Formular de inscriere


Nume si prenume
E-mail
Numar telefon
Varsta copil
Alte informatii