The Big Rishape for Pairs

Modul în care te hrăneşti și felul cum gândești este extrem de revelator. Cred că aţi auzit tot mai des vorbindu-se despre SOMATIZARE (modul în care corpul uman răspunde la „suflet şi minte”). Cei mai mulţi dintre oameni preferă să evite medicamentele despre care ştiu cu siguranţă că pot avea efecte secundare nedorite. Din păcate, noi nu suntem la fel de selectivi cu gândurile noastre şi nu suntem conştienţi de efectele toxice pe care le pot avea acestea pentru organismul fiecăruia dintre noi. Efectele secundare ale cultivării unor gânduri negative pot avea un impact devastator asupra sănătăţii şi bunastrarii noastre fizice şi psihice. Omul „funcționează ” într-un mod echilibrat atunci când „trinitatea” (minte-suflet-corp) este în echilbru.1380186 10152049136015992 412841265 n

În cadrul programului de remodelare corporală, un rol foarte important îl are terapia psihologică. Grupul pilot de participanți la programul „The Big Reshape for Pairs” a privit cu seriozitate importanța psihoterapiei, participând cu deosebit interes la activitățile terapiei psihologice. Aici au „făcut cunoștință” cu emoțiile lor, cu blocajele lor, cu acele cauze emoționale care au dus la „protecția corpului” prin acumulare de țesut adipos. Au învățat metode de relaxare și de „accesare” a sinelui interior, metode de conștientizare a emoțiilor, gândurilor și acțiunilor care duc la mâncatul compulsiv și/sau un stil de viață inadecvat. Începând cu prima zi de desfășurare a programului, au găsit motivația de a păşi pe drumul vindecării interioare prin schimbarea gândurilor, prin schimbarea atitudinilor faţă de viaţă! Schimbările cu adevărat eficiente sunt realizate în interiorul nostru, iar rezultatele sunt uimitoare şi de lungă durată. Atitudinea are nevoie de “ajustări”! Pe bună dreptate, se spune că FRUMUSEȚEA VINE DIN INTERIOR.

Remodelarea sufletească merge mână în mână cu remodelarea corporală. Rezultatul? Priviți-i pe ambițioșii noștri participanți și veți sesiza schimbarea!

 

Parteneri: METROPOLIS SPA , Bistrița

                 Prof. doctor Virgil R. Rus

Durata unui program al proiectului: 3 luni

Locul de desfășurare: Hotel METROPOLIS, Bistrița